Happiness Coach - Kindertolk
Carolien Flecijn caroflecijn@hotmail.com www.carolienflecijn.be

Wie ben ik?

Ik ben mama van vier kinderen, waaronder sterrenkindje Raphaël. Ik volgde de opleiding tot kindertolk na mijn eigen ervaringen met gedragsproblemen bij mijn oudste zoon en een burn-out. Vanuit mijn deskundigheid, mijn hooggevoeligheid en intuïtieve kracht zorg ik voor een complete transformatie bij andere vrouwen.

Wat doe ik?

Ik zorg voor meer verbinding bij vrouwen waardoor de relatie met partner, kinderen, lichaam, dromen en denken liefdevoller wordt. Ik breng ontspanning en meer innerlijk geluk door relaxatietechnieken en coaching. We maken van moeilijke situaties in ons leven leermomenten die ons dichter brengen bij ons eigen gevoel en intuïtie. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Gedragsproblemen bij kinderen
  • Burn-out bij vrouwen
  • Hooggevoeligheid
  • Rouwbegeleiding
  • Stress
  • Angsten
  • Weinig zelfvertrouwen en/of weinig energie
  • Zelfliefde
  • Levensvreugde

Tarieven

Kennismakingsgesprek: 20 euro voor 30 min.
Coaching als vrouw in je kracht: 70 euro - 75min 
Meer info : www.carolienflecijn.be